Васил Божков е изключително интелигентен човек. Хората забравят, че той е

...
Васил Божков е изключително интелигентен човек. Хората забравят, че той е
Коментари Харесай

Защо се върна Божков? Експерт с гореща версия за новата му роля

Васил Божков е извънредно образован човек. Хората не помнят, че той е математик. Всичко при него е изчислено. Предстои да разберем каква е цената. Това сподели доцент Милен Иванов, някогашен заместник-ректор на Академията на МВР в ефира на bTV. Той  обясни новата роля на обвинения предприемач и предвижда до какво ще докара тя.

Той е от дребното хора, които могат да разсекат „ гордиевия възел “ и преходът да свърши. За едни ще свърши добре, за други – зле. След 30 години това би трябвало да завърши, с цел да тръгне страната напред. Ако Божков реши да показа цялата информация за хората, с които е работил, в един правосъден развой, нещата ще станат забавни. Пластовете няма да се разместят, ще се преподредят в радикално друга настройка “, добави той.
-->
„ Преходът продължи прекомерно дълго. Васил Божков няма да е Робин Худ, само че може да постави завършек на прякорите в политиката. Важно е да се изсветлят и приключат всички политически и стопански взаимоотношения, които въздействат на живота на всеки един жител. Има повдигнати 19 обвинявания против него. Прокуратурата може да постави една линия и да завърши прехода “, уточни доцент Милен Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР